Dag 4889: #tbt #169

Dat onze voortuin er zo uitzag, kan ik me helemaal niet herinneren. In die map die ik in een kast vond, zat veel dat me verbaasde. Rare gedichtjes die ik schreef ter gelegenheid van de verjaardag van iemand die mij niet eens uitnodigde en een heleboel foto’s van de achtertuin. En dan deze van de voortuin zoals ‘ie er in 2004 bijstond.

De middagzon staat flink te branden op de voorgevel en de fraai gebeitste deur en de rest van de voorkant op de begane grond was al snel flink beschadigd door de felle zon. De deur klemde enorm en we besloten het pand binnen. te gaan en te verlaten door de deur naar de tuin. Zo begon het verwaarlozen van e voortuin.

Het is geen echte foto, maar een print van een digitale opname. Dus is het bijna 20 jaar later vrijwel onmogelijk om te zien wat voor planten en bloemen we er neergezet hadden. Het ziet er allemaal erg braaf uit. We zaten toch alleen maar in de achtertuin en als we met de auto of de fiets ergens heen gingen, zagen we niet hoe rommelig alles was geworden.

Daar hebben we geen foto’s van. De Voortuintjes Politie heeft er waarschijnlijk wel een paar ontvangen, want we hoorden dat meerdere mensen hadden geklaagd over de staat waarin onze tuin verkeerde. Inmiddels staat de boel er weer keurig bij en over een paar maanden hoop ik te kunnen laten een dat er weer een upgrade heeft plaatsgevonden.

4 gedachten over “Dag 4889: #tbt #169

 1. Linda

  Nou zeg, wat een braaf tuintje, voor jullie doen…ben benieuwd hoe het er dit jaar weer uut gaat zien, zeker met de zonnebloemen.

  Reageren
 2. chucky1012

  Zeker heel braaf.
  Nu ben ik ook zo benieuwd hoe het dit jaar eruit zal zien.
  Nee, nou zeg dit kon toen niemand zien.
  Je voortuin zit tussen 2 muren.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   De warmte blijft ook goed hangen tussen die twee muren. Tegen de linkeruur doet alles het goed, want daar staat de zon lang op te branden. Aan e andere kant gaat nog weleens iets dood. Het zal dit jaar wel mooier worden!
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *