Dag 4896: #tbt #170

Deze door Mika gemaakte foto heb ik volgens mij nog nooit laten zien. Precies vier jaar geleden kwamen op één dag vijf pakketjes binnen. De erfenis stond net op mijn rekening toen ik helemaal los ging. Het was zo heerlijk om mooie en nuttige spullen te kopen- iets dat ik een aantal jaren niet kon doen omdat ik geen betaalde baan meer had.

Er werd van alles gebracht door onze favoriete pakketbezorger. Zoveel dat ik me zelfs bij die man verontschuldigde. Maar hij vond het juist heel fijn, want het was wel zijn broodwinning. Op een gegeven moment kwam hij hier iedere dag. De voordeur was destijds kapot en hij bezorgde alles aan de tuindeur.

Je kunt we zien dat de pakketten niet bij een webshop vandaan komen. Dat komt omdat ik enkele bestellingen had geplaatst bij Next Closet, een site waar je tweedehands kleding kunt kopen. Nieuwe kleren schaf ik niet aan, want er is nog genoeg te koop dat zo goed als nieuw is. Daar begon ik mee toen ik nog werkte, want ik wilde niet hetzelfde dragen als mijn leerlingen.

Er kwam trouwens nog veel meer binnen en daarom hoef ik nu alweer jaren niks aan te schaffen. Alles wordt gedragen tot de gaten er in vallen en ik heb waarschijnlijk wel genoeg totdat ik naar de eeuwige jachtvelden vertrek. Oh ja, Mika maakte de foto omdat ik elders geld aan het uitgeven was. Een onvergetelijke tijd dus.

4 gedachten over “Dag 4896: #tbt #170

  1. Pippi Bericht auteur

   Omdat ik al zo lang een klein budget had, was het losgaan wel heel erg leuk.
   xoxo

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het was heerlijk om te doen. Maar ik vind het ook prima om op de centjes te letten hoor. En laten we wel wezen: heb ik eigenlijk nog iets nodig?

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *