Dag 4902: Tea Topics vraag 83

Het wordt tijd dat Pickwick eens wat nieuwe theezakjesvragen gaat bedenken, want ik ben nu aanbeland bij enigszins onzinnige vragen. Maar het kan ook komen omdat ik geen enkele ambitie heb om actrice te worden. Want als er iets is dat ik niet kan, is doen alsof. Zelfs leugentjes om bestwil krijg ik niet uit mijn strot.

Misschien ben ik wel geschikt om te dienen als figurant zonder tekst. Als Baantjerlijk of zoiets. Toch vreemd dat ik jarenlang voor de klas heb gestaan zonder dat mijn publiek ervoor zorgde dat ik de hele dag met een rooie kop liep. Een rol spelen kon ik toen blijkbaar wel. Maar dat was voor een goed doel, namelijk kinderen wijzer maken.

4 gedachten over “Dag 4902: Tea Topics vraag 83

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb gisteren een nieuw doosje gekocht en ik hoop dat er nieuwe vragen tussen zitten.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *