Dag 4903: #tbt #171

Dit is een still uit een filmpje dat ik op 31 december 2018 maakte. Omdat ik Blaze ten voeten uit wilde laten zien, is hier niet duidelijk dat hij tijdens het teruglopen naar de parkeerplaats een paar keer achterom keek. Want ik liep natuurlijk achteraan om te kunnen filmen. En die lieve Blaze hield me goed in de gaten.

Het was een frisse, maar af en toe zonnige dag. Dotje kon absoluut niet tegen vuurwerk, dus daarom besloten we haar lekker uit te laten razen op het strand. Waar verder niemand was. Iedereen was zeker bezig met het baken van oliebollen en het in huis halen van eten en drinken. Blaze kan tegen knallen, maar we namen hem altijd graag mee.

We hadden balletjes en koekjes bij ons. Blaze en Dotje hebben die ochtend heel wat meters afgelegd en ze namen behoorlijk veel zand mee de auto en later het huis in. Het was een mooie afsluiting van een verschrikkelijk jaar. We moesten afscheid nemen van de schoonmoeder van Char, BAM en mama. En Ronald kreeg gezondheidsproblemen.

Maar op het strand konden we dat even vergeten. Nergens waai je zo lekker uit als op een verlaten Maasvlakte. Van de twee geweldige honden genoten we enorm. Dat deden we trouwens van alle honden. Apollo is nog nooit op het strand geweest en dat wil ik snel doen voordat hij echt niet meer vooruitkomt. De meisjes vinden het geweldig en ik hoop dat hun broer daar enthousiast van wordt

4 gedachten over “Dag 4903: #tbt #171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *