Dag 4904: Kapper

Jarenlang maakte ik na het afrekenen meteen een afspraak voor de volgende knipbeurt. Steevast zes weken later. En als mijn vaste kapster eens op vakantie was, ging ik gewoon een week eerder of later. Eind vorig jaar ging ze weg, maar gelukkig zijn er nog collega’s die precies weten wat ik wil.

Gisteren zat ik weer in de stoel en toen hadden weet opeens over het maken van afspraken. Sinds kort is de zaak nog maar vier dagen per week geopend. Dan werken ze op twee dagen wat langer door, dat wel. Helaas is het nu niet meer mogelijk om op korte termijn afspraken te maken. Iedere zes weken gaat niet altijd lukken.

Nou, dan maar alvast afspraken inplannen voor de eerstvolgende maanden. Toen ik mijn nieuwe afsprakenkaartje zag, schrok ik wel even. Nog vijf keer naar de kapper en het is alweer 2024. Deze keer is mijn bob ietsje korter, want ik kan pas over dik negen weken terecht. Misschien plan ik dan de volgende vijf afspraken wel in.

4 gedachten over “Dag 4904: Kapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *