Dag 4905: Moederdag 2023

Nee, ik ga niet weer uitleggen waarom ik Moederdag en ook Vaderdag zo verschrikkelijk vind. Dat weet Ronald ook allang en toch kwam er eergisteren een heel groot van pakket van een parfumerie binnen. Het werd binnengebracht en ik dacht dat Mika weer eens kleding had besteld. Maar het bleek voor mij te zijn.

Pas toen ik met een lekker scherp mes wat plakband had verwijderd, drong het tot me door: het zou toch zeker niet iets voor Moederdag zijn? Kon ik het dan wel alvast openen? Ronald zei dat ik dat maar moest doen. Toen kwam er een verzameling heerlijk geurende producten uit: shampoo, conditioner, douchegel, doucheschuim, bodylotion, deodorant en handzeep.

Eigenlijk voelde ik me een beetje ongemakkelijk. Want ik ben toch zeker zijn moeder niet? Maar ja, ik realiseer me ook dat hij maar wat graag een leuke moeder had willen hebben. Iemand die hij met alle liefde mooie cadeaus zou kunnen geven. Nu ben ik de moeder van zijn kinderen, dus blijkbaar mag ik ook in het zonnetje gezet worden.

Mika heb ik op het hart gedrukt dat hij niets voor me hoeft te kopen. Want ik wil toch het liefst een kus en een tekening. Die kus krijg ik vast wel, de tekening kan ik waarschijnlijk wel vergeten. Maar hij is er morgen wel, dat vind ik heel erg fijn. De mannen gaan natuurlijk naar Feyenoord kijken en we hopen maar dat Moederdag 2023 een feestelijke dag wordt.

10 gedachten over “Dag 4905: Moederdag 2023

 1. Linda

  Nou zeg ben jij even verwend…mag ook wel hoor…ik doe er ook niks aan, flauwekul allemaal… maar geniet ervan morgen, hoop dat het een goeie wedstrijd word, wie er ook mag winnen

  Reageren
 2. Cindy

  Oh wat een verwennerij, heerlijk!
  Zou leuk zijn, als Feyenoord kampioen wordt morgen, verdiend!
  De laatste moederdag dat mijn moeder nog leefde zat ze achter een hek, i.v.m. corona, vreselijk…
  Als ik daar nog aan denk word ik er naar van.
  Doe er dus niets aan, ben morgen jarig, dus wel een feestelijke dag, hoewel ik het niet ga vieren.
  Ga lekker een dagje chillen en hopelijk morgenmiddag lekker het zonnetje in.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Alvast gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een fijne dag van- lekker in de zon zitten.
   Wat een nare herinnering aan Moederdag…. Ik vind er niks aan nu ik geen moeder meer heb.

   Reageren
 3. chucky1012

  Dat is fijn dat jij zo een leuk moederdag kado had gehad.
  Hoop dat onze club maar winnen mag.

  Xoxo

  Reageren
   1. Myrna

    Wij doen niet aan Moederdag op die bepaalde dag in het jaar.
    Ik word altijd geknuffeld door mijn kids en schoondochters.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Dat begrijp ik! Jij hebt geen speciale dag nodig om veel liefde te krijgen van de kinderen en hun geliefdes.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *