Dag 4908: Bijna klaar

Op het bord waar de reconstructie van de wijk werd aangekondigd- pas nadat we al maanden in de rommel zaten- staat dat de werkzaamheden duren van augustus 2022 tot mei 2023. Of ben ik dommer dan ik graag zou willen en houdt het in dat er in mei nog wordt gereconstrueerd?

`In ieder geval zijn ze nog iedere dag flink bezig. Gelukkig kunnen we nu zonder grote omwegen weer bij ons huis komen. Op e bovenste foto valt e zien dat ze nog lekker aan het graven zijn. Dar ben ik toevallig hartstikke blij mee. Want maandenlang was er veel verkeer op dit stukje.

Ondanks het feit dat automobilisten absoluut geen goed overzicht hadden, reden ze hier veel te hard. Het is een groot wonder dat er geen buurtkinderen aangereden zijn. Loslopende katten en honden liepen ook veel gevaar. Dat er sowieso gereden mocht worden op dit stuk voor voetgangers was al vreemd.

Nu maar hopen dat de klinkers weer gauw geplaatst zijn en dat men de metalen hekjes niet vergeet. Dan hoef ik niet meer constant om me heen te kijken als ik me op straat begeef. Dat moet ik nu in de rest van het dorp doen, want het is in Spijkenisse voorlopig een grote bouwput.

4 gedachten over “Dag 4908: Bijna klaar

 1. chucky1012

  Het is toch niet normaal dat het zo lang duurt.
  Dan is het glasvezel dan voor het stroom etc….
  In mijn city ook vooral vlakbij de kuip ivm nieuwe woningen op de een lange laan.
  Er rijden geen trams en er zijn omleidingen.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik moest een paar weken geleden naar de oogkliniek bij Keizerswaard.Kwam ik er bij Wilhelminaplein achter dat de trams niet reden. Dat werd een duur taxiritje. Juist op de dag na ik niet veel eerder van huis ging om te kunnen shoppen.
   Het is echt overal raak. En hoe gaan de supporters dan naar De Kuip?
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *