Dag 4909: Tea Topics vraag 84

Toevallig eet ik iedere dag erg lekker. Want ik heb een man die goed kan koken en als hij daar geen zin in heeft, bestelt hij wel iets dat we graag eten. Zelf ben ik een grote kluns in de keuken, maar toevallig heb ik laatst iets gemaakt dat echt lekker was.

Als Ronald middagdienst heeft, moet i zelf koken en dat gaat me niet zo goed af. Dan haal ik maar weer eens een diepvriespizza of lasagne die ik op moet warmen in de oven. Eergisteren heb ik eens echt gekookt. Iets waarmee ik Mika blij mee kon maken.

Dat is voor mij namelijk erg belangrijk: zien hoe mijn kind zit te smullen van iets dat ik heb gekookt. Het was nog makkelijk te bereiden ook. Door een aardappelpuree met veel boter spatelde ik zelfgewokte spinazie. En daar bakte ik verse zalm bij. Mika schepte een tweede keer op en daar werd ik heel gelukkig van.

5 gedachten over “Dag 4909: Tea Topics vraag 84

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *