Dag 4911: Zwaaien

Toen Mika nog op school zat, zwaaide hij iedere ochtend zo schattig voordat hij de tuindeur achter zich dicht trok, Mar ook later bleef hij op die manier afscheid van mij nemen. Nu neemt hij’s ochtends niet meer de moeite om me te knuffelen, want hij heeft altijd haast.

Daarom haast ik me naarste keukenraam zodra hij de gal inloopt. Dan ben ik nog op tijd om hem uit te zwaaien. Twee keer kijk hij naar het raam- als hij net de voordeur is uitgelopen en nog eenmaal als hij richting de metro loopt. Dan zwaait hij en op dat moment mis ik hem al.

Amy begint er nu ook aan te wennen. Ze heeft door dat ik graag voor het raam sta te zwaaien. Ronald staat dan ook naast mij als hij beneden is. Dat is wat hoor, twee 23-jarigen die staan te zwaaien alsof ze het schoolplein op lopen. Het geeft me gewoon een fijn gevoel.

De foto hierboven is een still uit het Ringfilmpje dat gemaakt werd toen Amy moest werken terwijl Mika vrij was. Ze kijkt hier naar het keukenraam en ik vraag me af wat zij ervan vindt, zo’n moeder die naar haar zwaait. Ze komt uit een warm nest, dus ik denk dat ze het misschien wel normaal vindt.

6 gedachten over “Dag 4911: Zwaaien

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik kan het toch niet laten. Ik vind het echt niet fijn dat ze weggaan, maar ze moeten nu eenmaal werken 🙂
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *