Dag 4913: Bivakmuts

Hij wilde graag een zwarte hoodie van een webshop met Feyenoord artikelen. Toen hij het ding uitpakte, bleek er in de capuchon een losse bivakmuts te zitten. Vreselijk handig als je ongestraft met aanstekers wil gaan gooien, maar hij gaat al jaren niet meer naar wedstrijden. De hoodie zal wel goed van pas komen als hij bij winterse temperaturen klusjes in de tuin gaat doen.

Nu begrijp ik best dat dergelijke kledingstukken waarschijnlijk gretig aftrek zullen vinden bij gekken die niet graag herkenbaar gefilmd of gefotografeerd willen worden. Maar ik vind het wel een foute beslissing, die bivakmuts. Het deed me denken aan die keer dat we in een kledingwinkel in Hoogvliet waren. Daar pakten ze net de nieuwe voorraad uit en ik zal nooit vergeten dat direct werd besloten een doos met bivakmutsen terug te sturen.

Ze vroegen zich hardop af wie zoiets had bedacht. Hoe kunnen ze dat nu naar een filiaal in deze buurt sturen? hoorde ik. Dat vond ik erg goed. Want die dingen waren misschien wel als warme broodjes over de toonbank gegaan. En echt niet omdat het buiten ijzig koud was. Dat was nog het vreemde ervan: het was hartje zomer. Maar ja, ook dan worden roofovervallen gepleegd.

6 gedachten over “Dag 4913: Bivakmuts

 1. Linda

  Jemig, hoe verzinnen ze het..zo maak je ze het wel heel gemakkelijk…dus als je een fan bent of supporter, hoort dit er dus bij..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het hoort niet bij alle fans/supporters hoor. Alleen bij de mensen die niet helemaal goed bij hun paasei zijn.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *