Dag 4920: Met zonder jas

De afgelopen dagen ben ik wel met een vestje over een jurk naar buiten gegaan. Want na vieren is het buiten behoorlijk behaaglijk, Maar vanochtend ging ik voor de eerste keer dit jaar om acht uur ’s ochtends naar buiten zonder jas aan. En ik had het niet eens een piepklein beetje koud.

Het was echt heerlijk lenteweer, zo’n dag waarop ik vroeger aan mijn moeder had gevraagd of ik met zonder jas naar buiten mocht. Zo drukten alle kinderen zich uit, denk ik weleens. Waarschijnlijk vroegen we zoiets niet aan onze vader, want die had ons direct op de taalfout geattendeerd. En hij had gelijk gehad.

Selfies maak ik zeer zelden. Alleen als ik dat in het kader van #fmspad “moet”. Deze keer maakte ik snel een foto en ik heb me niet druk genaakt over hoe ik erop sta. Graag zou ik willen beweren dat ik in het echt charmanter ben, maar waarschijnlijk zie ik er gewoon zo uit. En ik weiger er een filter overheen te gooien hoor.

Het schijnt de komende dagen prima lenteweer te worden. Iets boven de twintig graden en dat vind ik perfect. Ronald zei dat we daarna teruggaan naar achttien, negentien graden. Wat kan mij dat nou schelen. Als het niet al te hard waait kan ik mijn verzameling winterjassen alvast naar zolder brengen.

8 gedachten over “Dag 4920: Met zonder jas

 1. chucky1012

  Prachtig weertje niet met de zon erbij en weinig wind.
  Gewoon jezelf blijven en er geen enkele filter overheen doen.
  Het is zo leuk en goed om te zien hoe men er nu uitziet……
  Heb ik ook nooit gedaan.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vind het ook raar als mensen het doen. Het is toch nergens voor nodig? Wij herkenden elkaar tenminste toen we elkaar ontmoetten 🙂
   xoxo

   Reageren
 2. Cindy

  Was heerlijk gisteren, op de fiets naar Egmond geweest, ook voor het eerst met zonder vest/jas. Lekker in mijn hemdje. Dit witte lijf had even wat zonlicht nodig.
  En mooie foto hoor! Vind het juist verschrikkelijk als mensen er van die filters overheen gooien.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Was het dan net iets hefris- op de fiets in een hemdje. Fijn dat je een fietstocht hebt gemaakt.Ne, iedereen maf=h zen hoe ik er in het echt uitzie hoor.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Vanochtend heb ik het ook gedaan, maar het was om acht uur nog wel een beetje fris 🙂

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *