Dag 4921: Power Slap

Vanochtend wilde Ronald nog even televisie kijken toen hij uit de nachtdienst kwam. Blijkbaar was er nergens voetbal te zien, dus ging hij op zoek naar een andere sport. Het werd iets dat ik tot op heden helemaal niet kende: Power Slap. Inderdaad: elkaar zo hard mogelijk in het gezicht slaan.

Met de platte hand meppen ergens onder de ogen en boven de kin. Er zullen wel allerlei interessante technieken voor zijn. Deze ongein is verzonnen door de grote UFC baas Dana White en natuurlijk is er een competitie.

We hebben samen een half uur gekeken en we hebben gezien dat er mensen bewusteloos werden geslagen. Nou moet ik wel bekennen dat het me een uitstekende manier lijkt om wat agressie kwijt te raken. Maar voor mij is het niet geschikt, want ik ben nogal klein.

Dan kunnen ze mij alleen indelen bij de competitie voor tienjarigen en dat lijkt me niet zo feestelijk. Er zijn wel een paar mensen die ik graag een paar petsen zou willen verkopen, maar die zijn allemaal veel langer dan ik. Dan zou ik op een stevig fruitkistje moeten staan.

Waarschijnlijk ga ik geen fan worden van Power Slap. Het is me toch te idioot voor woorden. Nee, ik hou het toch liever bij boksen. Daar moet je tenminste nog een heel goede conditie voor hebben. Je kunt die kletsen op iemand z’n smoel toch zeker geen sport noemen?

6 gedachten over “Dag 4921: Power Slap

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik hou erg van boksen. Maar deze onzin kan iedereen- en dan gaat iedere idioot meedoen.

      Reageren
  1. chucky1012

    Hier bij mij vlakbij moet er een wedstrijd geweest zijn in een evenementenhal.
    Nee, zulke sporten zijn niets.

    Xoxo

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

      Echt? Ik hoopte dat het hier nog niet was doorgedrongen tot het grote publiek. Wat een belachelijk gedoe.
      xoxo

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *