Dag 4924: #tbt #174

Mika was het op een gegeven moment spuugzat, maar het was wel hartstikke handig, dit korte kapsel. Eigenlijk is het begonnen toen hij de hele kapsalon bij elkaar brulde toen hij voor de eerste keer geknipt werd. Zijn vader had toevallig een tondeuse en dus moest Mika er ook aan geloven. Een paar jaar lang vond hij het trouwens best.

Inmiddels is hij 23 en hij heeft een flinke haardos met een mooie slag erin. Vroeger had ik leerlingen die zeiden dat ik alles mocht doen als ik maar van hun haar afbleef. Mika is er ook zo eentje, Hij gaat iedere drie weken naar de kapper en hij heeft er lang over gedaan om de juiste te vinden. Het was dus een ramp dat de kapsalons de deuren tijdelijk sloten.

Tijdens de lockdown baalde hij dat hij in het begin niet mocht werken en dat hij niet naar de kapper kon. Inmiddels kan hij weer regelmatig naar de barbier. Daarna ziet hij er weer patent uit. Laat hem maar genieten van zijn mooie haar, want je weet maar nooit hoe lang het allemaal blijft zitten. Daarna kan hij aan de tondeuse en dan ziet hij er vast net zo snoezig uit als op de foto hierboven.

5 gedachten over “Dag 4924: #tbt #174

    1. Pippi Bericht auteur

      Hij is altijd erg schattig geweest. Hij is wel erg veranderd, zie ik. Maar ja, hij is er niet lelijker op geworden.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *