Dag 4930: Tea Topics vraag 87

Iedere dag zijn er zoveel dingen waarvoor ik dankbaar ben. Toen het een tijdje niet zo goed met me ging, heb ik mijn zegeningen leren tellen. Hoe zielig ik mezelf ook vond- ik wilde niet rondlopen als een Eeyore. Als je dat toelaat, zie je helemaal niet meer hoe mooi het leven kan zijn.

Het geluk zit meestal in dingen die je moet leren zien. Er zullen vast mensen zijn die het heel gewoon vinden dat de vogeltjes in de tuin kwetteren en dat je drie honden hebt die dol zijn op elkaar. Of dat je een nieuwe telefoon krijgt als je ontevreden bent over je huidige toestel.

Heel dankbaar zou ik zijn als Ronald op een dag zei Joh, ik laat die playoffs en de nacompetitie lekker gaan. Samen een serie kijken is veel leuker. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Dus probeert hij mijn leed te verzachten door te opperen dat we vanavond een lekker taartje gaan eten.

Tijdens de finale van de Conference League drinken we thee met een hazelnoot-schuimtaart erbij. Nu was ik helemaal vergeten dat er gevoetbald gaat worden en ik ben blij dat ik minstens negentig minuten naar Sofyan Amrabat kan kijken. Als dank kakel ik niet door de wedstrijd heen.

4 gedachten over “Dag 4930: Tea Topics vraag 87

 1. Linda

  Hahahaha wie weet, gaat ie het ineens een keer zeggen…ben blij dat je een goeie koptelefoon hebt 😉

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat gaat hij echt niet doen. Maar het huis is groot genoeg om me ergens terig te trekken.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *