Dag 4932: Kwijt

Vorige week bestelde Ronald eten bij een hele fijne snackbar en voor mij koos hij een kindermenu. Lekker hoor, zo’n frietje met een kroket. En er hoorde ook een speeltje bij. Gemaakt van plastic in de fraaiste kleuren. Maar wat het nou precies is en wat je ermee kunt, weet ik dus niet.

De naam begrijp ik in ieder geval niet. Magic Circle? Zouden deze stervormige dingen als bij toverslag een cirkel kunnen vormen? Dus maakte ik er een foto van en nam ik me voor om het speeltje eens uit te pakken.

Dagenlang heeft dit in China geproduceerde speelgoedje op de eettafel gelegen, Maar toen ik net een Stanleymes had gepakt om de verpakking open te snijden, bleek het speeltje verdwenen. Een half uur lang heb ik gezocht. En dat terwijl het daarvoor natuurlijk veel te warm was.

Uiteindelijk heb ik Mika maar geappt, want hi heeft de onhebbelijke gewoonte om van alles mee te slepen naar zijn kamer. Daar ziet hij kans bijna alles kwijt te maken. Nu zal ik wel nooit weten of et een leuk ding is en wat ik ermee kan doen.

4 gedachten over “Dag 4932: Kwijt

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik snap er niets van. Mika ontkent dat hij het gepakt heeft, dus voorlopig blijft het een groot raadsel.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *