Dag 5022: #tbt #188

Een groot deel van mijn familie is laatst naar de Pasar Malam in Den Haag geweest. In de nestgenotenchat wemelde het op een gegeven moment van foto’s van heerlijk eten en de enige echte Tante Lien. Er was ook een filmpje van voornamelijk mensen van mijn leeftijd die aan potjo potjo deden. Het ziet er niet bijzonder lastig uit, maar ik weet dat die danspasjes voor mij nog te moeilijk zijn.

Bij één van de stands was deze vrij oude foto te zien. Mijn vader was één van de mensen die aan de wieg stonden van NINES, de culturele vereniging Nazaten van Indische Nederlanders en Sympathisanten. Dat zal de reden zijn dat mijn broertje en zijn toen nog verkering Sonja ook op de foto staan. Misschien moeten ze maar eens een update maken.

6 gedachten over “Dag 5022: #tbt #188

  1. Pippi Bericht auteur

   FDe reis met het OV trek ik niet met die hitte. Maar ik geniet gewoon mee ls ik de Insta berichten van mijn broertje lees.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We keken er altijd naar. Dank je voor de link!
   Jij ook een heel fijn weekend. Ik blijf zoveel mogelijk binnen 🙂

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *