Dag 5024: Kopspelden

Bij de supermarkt lagen ze niet, bij Wibra gelukkig wel: ouderwetse kopspelden. Vroeger gebruikten we ze om onze Barbies te voorzien van oorbellen. We staken de spelden gewoon in hun hoofden. Af en toe een ander kleurtje, passend bij de vele kleertjes de we voor onze poppen hadden.

Dat doe ik nu niet meer natuurlijk, want ik heb geen Barbies meer. De kopspelen kocht ik trouwens voor iets heel anders. En epipremnum is doodgegaan en ik heb nieuwe gekocht die ik heb geplant in de oude pot met zo’n mosstok. Inmiddels gaan de planten groeien en moeten ze vastgezet worden op de stok.

Maar hoe? Er zal vast wel een methode zijn die wordt gehanteerd door mensen die verstand hebben van planten, maar mij leek het handig om daarvoor kopspelden te gebruiken.Dan krijg je op een gegeven moment een mosstok met leuke gekleurde balletjes.

6 gedachten over “Dag 5024: Kopspelden

  1. Pippi Bericht auteur

   Wat leuk dat jij ook kopspelden gebruikte voor de Barbies! Nee, niet erdoorheen, eronder. Kan een tak met drie spelden vastzetten .

   Reageren
 1. chucky1012

  Leuk om te weten dat je dit deed met je barbies.
  Ik kan me niet herinneren dat ik dit deed.
  Heel ander voor plant

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *