Dag 5025: Inpakken

Het fijne van inpakken voor een vakantie met de hondenkinderen is dat ik geen speciale koffer voor mijn schoeisel hoef mee te sjouwen. Dat deed ik wel als ik op werkweek ging met school. Er was altijd wel een leerling die me hielp alles op mijn kamer te krijgen. Nu hoef ik alleen maar mun kleppertjes in te pakken, want ik draag buiten de omheinde tuin toch altijs laarsjes.

De gehuurde bungalow heeft een sauna en een bovengronds zwembad, dus er moeten heel veel handdoeken mee. Maar dat mag niet van Ronald, want hij zegt dat de auto net groot genoeg is voor drie honden. Dan neem ik wel een boel hydrofiele doeken mee. Die `zijn ook lekker snel droog, ook als het niet zo achterlijk warm is. Heb ik eindelijk wat aan mijn niet misselijke verzameling.

De zijden jurken zijn ook in koud water gewassen en ik denk dat ik ze niet eens ga strijken. Gewoon oprollen en netjes in de koffer van Mika stoppen. Nu moet ik alleen Ronald nog in de gaten houden. Die wil bijna niets inpakken. Hij denkt dat een paar onderbroeken en enkele Feyenoordshirts wel genoeg zijn. Ach, hij heeft waarschijnlijk nog gelijk ook.

.

8 gedachten over “Dag 5025: Inpakken

  1. Cindy

    Wat heerlijk, heel veel plezier!
    Ik ga dinsdag, dus ook vandaag mijn koffer alvast ingepakt. Morgen de katjes wegbrengen naar pension, dat is minder… Maar ja, hoort er ook bij.
    Geniet er allemaal lekker van.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *