Dag 5027: Andere omgeving

Mijn leven is compleet veranderd sinds ik honden heb. En omdat Apollo af en toe opeens naar buiten moet, ben ik de laatste tijd aan huis gekluisterd. Dat is heus weleens vervelend, maar ik ga dit volhouden. Vroeger was ik gek op stedentrips. Cultureel doen en winkelen. Nu zit ik in een vakantiehuisje in de bossen. Op een half uur rijden van de Delhaize. Heel vreemd voor een liefhebber van middelgrote steden. Maar een groot voordeel is dat ik nu een voorraad foto’s kan aanleggen voor #fmspad. Want ik kom nauwelijks buiten een straal van een kilometer of wat. Nu heb ik kiekjes die ik thuis niet kan maken. Wil iemand zien dat ik dikker ben omdat ik te grazen ben genomen door die rotmuggen?

3 gedachten over “Dag 5027: Andere omgeving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *