Dag 5028: Muggen

Waarschuwing:check of je vakantiebestemming geen muggenparadijs is. Wij lieten dat na en nu bevinden we ons in een groene omgeving die niet zo lang geleden een moeras was. Binnen een half uur was ik lekgeprikt. Cetirizine hielp niet en twee nachten lang sliep ik minder dan vier uur. Het huilen stond me nader dan het lachen en ik wilde het liefst naar huis. Daar wonen muggen die ontzag hebben voor hooikoortstabletjes. De zalf met onder andere lidocaïne en menthol helpt slechts kortstondig en ik heb mijn hoop gevestigd op cetirizine van de apotheek. Het spul schijnt te helpen als slaapmiddel. Als mijn ljf maar geen jeuksignalen meer krijgt

8 gedachten over “Dag 5028: Muggen

 1. Xoxo

  Ik hoop voor dat het andere helpen zal.
  Het is minder fijn om continu lekgeprikt te worden door muggen.
  Slapeloze nachten zou ik ervan krijgen.
  Succes

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Bijzonder goed heb ik helaas niet geslapen. Maar de honden hebben het zo fijn gehad. Dat heb ik er echt voor over.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *