Dag 5031: In het bos

Aan hoge temperaturen en muggen heb ik een grote hekel en toevallig heb ik van beide plaaggeesten evenveel last. Daar kan ik flink over zeuren en dat heb ik dan ook gedaan. Maar het is wel ergens in België heel plezierig- in de Kalmthoutse bossen. Ronald wilde me graag laten zien waar hij regelmatig wandelt als hij een afspraak heeft met iemand die mensen van een burn-out redt. Hij liep er altijd alleen en het leek hem een goed idee om de hondjes eens mee te nemen. Zij houden van wandelen en ik wilde de omgeving ook wel zien. De lucht was strakblauw en de temperatuur was prima. Zelfs in mijn anti-muggen uitrusting. Door de enorme hoeveelheid hoge bomen liepen we lekker in de schaduw. In het kurkdroge bos was geen mug te bekennen waardoor ik dus voor niets voor joker liep. Het was een gezellig uitje. Volgende week komen meer foto’s. We gaan hier maar eens vaker heen. Met een beetje geluk ben je er in anderhalf uur. Apollo heeft genoten; Fluffy liep met haar pluimstaart fier omhoog en Popje bevond zich in een geurenparadijs.Van die drie hadden we de rest van de dag geen last. Van mij trouwens ook niet.

4 gedachten over “Dag 5031: In het bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *