Dag 5033: Lek

De benen zijn van Ronald, de man ie bijna nooit wordt gestoken door muggen. Jarenlang werd ik onder de muggenbulten wakker naast een man die die krengen mooi links hadden laten liggen, Dan ei hij ook nog dat ik me niet aan moest stellen. Nou, je kunt `een dat ze hem behoorlijk lek geprikt hebben.

Hij zal heel wat bloed kwijt zijn, maar hij kreeg er wel flink wat muggenspuug voor terug. War voor soort deze ellende op hyn geweten heeft, weet ik niet. Wel dat de bulten eerder op nare huidziektes lijken. Ronald heeft niet de hele dag met een anti-jeukzallf zitten smeren- dat deed ik wel.

Maar hij was er ’s avonds wel als de kippen bij als het om het slikken van een cetirizine tabletje ging. Echt helpen ceed het trouwens niet. Maar ja, wie weet hoe erg het was geweest als we het niet gedaan hadden. Voor wie dacht dat ik een drama queen was met mijn gezanik over muggen: dit is het bewijs dat ze er wel degelijk waren.

9 gedachten over “Dag 5033: Lek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *