Dag 5035: Slofjes

De kleppertjes die ik een tijdje geleden kocht om in huis te dragen, zijn erg fijn. Maar als ik ermee moet traplopen, wordt het een beetje link. Waarschijnlijk is het de leeftijd, want vroeger denderde ik op naaldhakken de trap op en af. Sinds ik mijn enkel brak, ben ik gewoon een beetje voorzichtig.

Nadat ik er goed over had nagedacht, had ik het idee dat leren balletschoentjes handig zouden zijn. Die omsluiten de voet keurig en de suède zooltjes zorgen ervoor dat je niet snel uitglijdt. Maar toen stuitte ik pe een winkel die in Turkije gefabriceerde sullen verkoopt.

Het assortiment is prachtig en ik zou me er helemaal arm willen kopen. Maar dat doe ik in verband met de broodnodige ontspulling natuurlijk niet. Het enige dat ik bij Ottomania.nl bestelde, is dit paar zwarte leren slofjes. Maat 36 is een fractie te ruim en mijn voeten zijn wat smal, maar toch.

Het leer is heel zacht en de slofjes zijn gevoerd, dus lekker warm. Niet te, want ik ben van plan het hele jaar door met dit schoeisel door het huis te banjeren. Het allerfijnst vind ik dat het model op een laarsje lijkt. Dan zijn mijn enkels in ieder geval beschermd tegen muggen. Eindelujk!

6 gedachten over “Dag 5035: Slofjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *