Dag 5036: #tbt #190

Als het om hele oude foto’s gaat, vraag ik niemand toestemming als ik ze wil plaatsen. Dan is de helft al dood en is niemand nog te herkennen. Maar ik moet het natuurlijk wel netjes vragen en soms vergeet ik dat. Gelukkig niet toen ik bovenstaande foto uit de tachtiger jaren toegestuurd kreeg.

Af en toe laten de destijds geportretteerden graag zien hoe ze eruitzagen in het verleden. Maar ja, zeker veertig jaar geleden droegen we soms kleding die we nu onflatteus vinden en over kapsels maar niet te spreken. Laatst zag ik mezelf dik wezen op een filmpje van de bruiloft van Charles en Sonja.

Het varkensgezichtje was snel geplaatst en perstiter stuurde ik de bewerkte foto terug. Nu ga ik niet zeggen wie er op de foto staan hoor. Eerlijk gezegd is ‘ie zonder herkenbare gezichten al duidelijk hartstikke oud. Let maar op het weelderige haar en vooral de gigantische schoudervullingen.

4 gedachten over “Dag 5036: #tbt #190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *