Dag 5037: Jammer

Het is behoorlijk lastig, dat fotograferen als je verminderd zicht hebt. Meerdere keren heb ik het resultaat aan Ronald laten zien om hem te vragen of de nagellakfoto’s eigenlijk scherp zijn. Iedere keer antwoordde hij bevestigend en ik zal hem maar op zijn woord geloven. Tegenwoordig gok ik maar dat het okee is.

Of mijn make-up er netjes op zit, weet ik niet zeker. Daarom ga ik maar eens op zoek naar een vergrotende spiegel; Flink vergrotend- wie een tip heeft, hoor ik het graag. Ondertussen doe ik maar wat en hoop ik dat de eyeliner er goed op zit. Mascara gebruik ik niet eens meer, want dat borsteltje prikt steeds in mijn ogen.

Vorige week waren we gezellig in de Kalmthoutse bossen aan het wandelen en zoals gebruikelijk maak ik dan een foto van Ronald die leuk poseert met de hondjes. Toen we weer thuis waren, keek ik eens of ik mooie plaatjes op mijn telefoon had staan. Nou, het viel allemaal wel mee. Dat zei zelfs degene met goede ogen.

Aalleen deze foto is verschrikkelijk. Fluffy en Popje zie je lekker rondscharrelen. Zie je dat de staart van ons voor alles bange prinsesje fier overeind staat? Er waren geen mensen, huizen en verkeer. Haar stoere zus is gek op speuren, Als ze op een nieuwe plek is, kan ze een uren doen over 1 kilometer. Alles moet besnuffeld worden.

Wat ik eigenlijk liever niet had laten zien, is hun vader. Die staat namelijk in de lens te koekeloeren met een peuk in zijn gezicht. Vreselijk jammer vind ik dat. Nu is de hele foto verpest. Wie gaat er nu roken tijdens het wandelen? Doe dat lekker als je thuis in je luie stoel zit en fijn kunt ontspannen!

8 gedachten over “Dag 5037: Jammer

 1. Cindy

  Was het eerste dat me opviel aan de foto, die peuk, zo zonde…. hoop ook niet dat hij die peuk ook gewoon ergens in het bos heeft neergegooid eenmaal uitgerookt.
  Ik heb al jaren een vergrotende spiegel van Babyliss, met verlichting. Heb hem zeker al 15 jaar, wellicht al iets langer. Hij is ook niet eens meer verkrijgbaar. Deze is het https://www.bol.com/nl/nl/p/babyliss-8438e-spiegel-met-ringverlichting-make-upspiegel-o20-5cm/9200000008832004/
  Maar er zijn soortgelijke te verkrijgen.
  Dit is wel een goede denk ik https://www.amazon.nl/Auxmir-Vergroting-Helderheidsniveaus-Dubbelzijdige-Cosmeticaspiegel/dp/B082HQ1CKY/ref=d_pd_sbs_sccl_1_1/257-4282732-5913506?pd_rd_w=xdZtl&content-id=amzn1.sym.e8fbb34a-beb1-4854-a06b-424d2e8b8c7a&pf_rd_p=e8fbb34a-beb1-4854-a06b-424d2e8b8c7a&pf_rd_r=BKS71D4K85J73870M9YM&pd_rd_wg=pt9tV&pd_rd_r=684593b4-6838-4d42-9eaf-8d64275beb99&pd_rd_i=B082HQ1CKY&psc=1
  Maar ze zijn natuurlijk ook goedkoper verkrijgbaar. Zou in ieder geval voor minimaal 7 x vergrotend gaan.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wat lief dat je me zoveel tips geeft! Ik ga het morgen allemaal bekijken, want vanavond zijn er twee rugby wedstrijden. Ik zal onthouden dat ze flink vergrotend moeten zijn

   Reageren
   1. Cindy

    Graag gedaan en succes met de zoektocht! De spiegel die ik heb is 10 keer vergrotend, heb dat ook echt nodig hoor voor mijn make up (draag een bril en ogen lijken wel elke keer slechter te worden)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *