Dag 5038: Loep

Omdat ik die slordig gelakte nagels zat was, heb ik een loep aangeschaft. Een hele eenvoudige, waarschijnlijk zo eentje die postzegelverzamelaars ook hebben. Het is maar goed dat ik niet al te veel geld geïnvesteerd heb, want het heeft geen mirakel opgeleverd.

Nu denk ik wel dat mijn mani’s er de laatste dagen ietsje netter uitzien, maar ik zie mijn nagelriemen nog steeds niet. Mijn gezichtsvermogen is zo achteruitgegaan- dat is niet met sterkere glazen of een loep op te lossen. Dus vrees ik dat er op een dag een einde komt aan de NOTD’s..

Toch blijf ik hopen dat het zo’n vaart niet loopt.. Want ik hoorde laatst van een zusje dat onze eveneens aan diabetes lijdende moeder al heel lang geleden mensen soms niet meer herkende. Blind is ze niet geworden en laat ik maar duimen dat mij dezelfde mazzel ten deel valt.

13 gedachten over “Dag 5038: Loep

 1. Linda

  Jammer dat ie niet genoeg vergroot….maar er zijn toch wel betere? M’n vader had er één met lamp voor het schilderen van olie verf schilderijen..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wederom heel erg bedankt voor de informatie. Ik ga alles goed doornemen en dat is geen sinecure met mijn slechte ogen 🙂
   Grietjes en jij ook een hele fijne vond

   Reageren
 2. Pearl

  Wat jammer dat deze niet voldoende werkt. Wat fijn dat Rona de tip heeft gegeven om te kijken of een ander soort loep werkt. Het zou jammer zijn als je zou stoppen met je notd….

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, dat is zeker fijn. Ik heb altijd veel n haar tips. Stoppen wil ik liever niet, want ik lak nog steeds graag iedere dag. Ook maak ik mezelf wijs dat ki nog weleens een potje leeg zal maken.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *