Dag 5039: Appels

Ondanks alle fikse regenbuien en harde windstoten hangen er nog steeds twee steeds roder wordende appeltjes aan ons bescheiden appelboompje in de achtertuin. Vorig jaar was de oogst welgeteld 1 appel, dus het gaat de goede kant op.

Wt voor soort appels het zijn, weten we natuurlijk niet. In ieder geval geen Granny Smith of Golden Delicious. Wat het ook is, ik wil ze graag gebruiken voor mijn allereerste plaatcake. Die maakte mijn moeder graag en ik heb die lekkernrij al jaren niet meer geproefd.

Laatst zag ik een reclamespotje voor bakproducten en daar zat ook plaatcake bij. Gelukkig, want ik kan mama niet meer vragen hoe haar specialiteit gemaakt wordt. Het lijkt me zo leuk om mijn nestgenoten te verrassen met iets dat ik zelf gebakken heb.

4 gedachten over “Dag 5039: Appels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *