Dag 5041: Wandeling

Het was vanochtend al zulk fijn zonnig nazomerweer dat we er lekker opuit trokken met de honden.We gingen naar een leuke wandelplek. Dan moet je wel vroeg zijn, want op een gegeven moment komen de mensen die eerst ontbeten hebben en dan een stuk willen lopen met hun familiehond die niet zelden onaangelijnd is.

Vandaag komen we vriendelijke wandelaars tegen en een man met een supergoed opgevoede hond die netjes naast hem bleef lopen. Misschien ging Ronald daarom wel even oefenen met de meisjes. Ze lopen allebei aan een flexi-lijn. Fluffy komt direct terug als haar vader haar roept, Popje is zo gefixeerd op lekkere luchtjes dat het eventjes duurt.

Links zie je dat ze kortgehouden worden zodat ze niet afgeleid raken. En dan live ze heel netjes. Dan nog even oefenen met zitten. Fluffy doet dat direct en Popje moet aangespoord worden. Wij gaan nooit op stap met snoepjes en koekjes, dus de meisjes moet het doen met een compliment en een aai over de bol.

Graag had ik hier een kort filmpje gezet waarop te zien is dat Apollo er ook bij was, Helaas kon ik het niet plaatsen, Hij sjokte er rustig achteraan dus je mist geen acties. De volgende keer maak ik foto’s waar ze allemaal op staan, dat is wel zo leuk. Zolang het nog kan, moet ik dat doen!


4 gedachten over “Dag 5041: Wandeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *