Dag 5042: Vliegengordijn

Mijn moeder kocht altijd de meest fancy vliegengordijnen. De mooiste was gemaakt van stroken gekleurd plastic. Vraag me niet hoe ik erachter ben gekomen, mar ik was gek op de geur ervan. Het plastic glansde zo mooi en het zag er vast uit alsof het eetbaar was.

Toen ik zag wat ze in het Arendonkse vakantiehuisje hadden, kreeg ik de kriebels. Want ik moest gelijk denken aan maden, En ik dacht dat Fluffy het eng zou vinden om erdoorheen te lopen. Nou, ik vond die strepen er vies uitzien, maar Fluffy had er in ieder geval geen last van.

In huis hebben wi twee kamers die altijd open staan. De kamer met kledingkasten en mijn werkkamer waar helemaal geen deur aanwezig is. anders kon ik niet genoeg Billy’s kwijt namelijk. Omdat het raam daar niet goed sluit, zullen er vast veel vliegen en muggen doorheen lkomen.

Dus ga ik op zoek naar een vliegengordijn. Het is er waarschijnlijk niet de goede tijd voor. Daarom laat ik het maar bij gedegen vooronderzoek. Online heb ik al een paar zeer fraaie gezien. Waaronder precies dezelfde als mijn ouders hadden.Het zal de eerste zomeraankoop van 2024 worden.

8 gedachten over “Dag 5042: Vliegengordijn

 1. chucky1012

  Ze zullen waarschijnlijk flink afgeprijsd zijn omdat het buiten het seizoen is en een tip kijk in de bouwmarkten.

  Xoxo

  Reageren
 2. Cindy

  Ik heb begin van de zomer een vliegengordijn gekocht, wilde dus ook zo’n ouderwetse, met plastic stroken, en die heb ik gevonden. Bij Karwei of Praxis, 1 van de 2 Echter kon ik hem pas ophangen na de renovatie, en die is pas vrij onlangs helemaal afgerond dus hij gaat naar de berging tot komend voorjaar.

  Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     eBdankt! Ik hou van grijs. Zeker voor de werkkamer, want daar zie jr alleen maar kleuren van de boekenruggetjes.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *