Dag 5043: #tbt #191

Geen idee waarom ik deze foto heb bewaard. Toevallig weet ik wel wanneer ik dit kiekje maakte ik in de tweede helft van april 2019. Toen begon Ronald aan de achtertuin. Heel vreemd, want een maand eerder kreeg hij een hersenbloeding. Hij is wel heel snel gaan klussen.

Het gekke is dat ik geen idee heb wat ik precies heb vastgelegd. Waar komt al dat hout eigenlijk vandaan? We hebben geen schutting verwijderd of zo. He is behoorlijk veel en ik weet echt niet wat we destijds op een stapel hebben gemor.

Van oude foto’s weet ik vaak nog wat de gelegenheid was. Een bvreaardag, faniliebezoek of zomaar een etentje. Van de stapel hout denk ik alleen maar dat we alles lekker hadden moeten opstoken, want we hadden destijds zo’n fijne vuurkorf en kater kochten we een tuinhaard. Zonde.

9 gedachten over “Dag 5043: #tbt #191

  1. Pippi Bericht auteur

   Volgens mij kamen de pallets pas later, toen we onze tuinaankopen ontvangen hadden. Zal het wel aan Ronald vragen
   \xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *