Dag 5044: Pokkenprik

Gisteren stond ik voor de spiegel naar mijn bovenarmen te kijken. Die hadden aardig te lijden gehad onder de muggenaanvallen. Toen vielen mijn ogen op de pokkenpikken . Nou ja, de littekens die ik overgehouden heb aan de inentingen tegen de pokken.

Uiteindelijk ben ik geen fotomodel geworden, dus echt last heb ik er niet van gehad. Maar ik vraag me wel af waarom die vaccinaties op die plekken gezet moesten worden. Zo in het oog lopend. Zouden ze tegenwoordig nog daar komen?

Ronald heeft die plekken helemaal niet. Zojuist heb ik het hem gevraagd en hij weet niet eens of hij die littekens heeft. En hij zal heus wel ingeënt zijn. Mar wel negen jaar later dan ik. Straks zal ik het ook wel aan Mika vragen. En aan mijn zusjes.

8 gedachten over “Dag 5044: Pokkenprik

  1. Pippi Bericht auteur

   Die zal ik ook wel gehd hebben. Mar heb jij geen littekens? Wacht, je bent jonger dan ik. Misschien dachten ze beter na toen jij aan de beurt was.

   Reageren
 1. Myrna

  Ik heb ook als kind een mega litteken gehad op mijn bovenarm. Het zag eruit als een brandwond zo lelijk
  Maar de plekken zijn met de jaren wel minder geworden moet ik zeggen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Jij dus ook. Waarom zetten ze die prikken toch op zo’n plek? Volgens mij is het bij mij niet minder geworden. Maar echt erg is dat natuurlijk niet.

   Reageren
 2. Wilma

  Ik heb die ook, maar bij mijn zus die 8 jaar jonger is hebben ze het boven op de voet gedaan. Toen waren ze er achter gekomen dat het lelijke littekens werden.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dus ze zijn er later achtergekomen. Ik zit er niet mee hoor, maar ik had ze ook liever op de voeten gehad. Bedankt voor je reactie!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *