Dag 5047: JBL Go3

Medio aprik 2019 Koch ik twee JBL Flips. Een rode voor Mika en en witte voor mezelf. Die van Mika is allang stuk nadat een vriend er mee ging gooien en die van mij is al na twee nummers leeg. Dat is geen probleem, want ik gebruik het ding toch alleen als ik boven sta te Strijen of beneden een boek zit te lezen. Dan laad ik ‘m tegelijkertijd op.

Voor de vakantie kocht Mika een knalrode JBL Go3 voor zichzelf. Nadat ik de draadloze speaker een paar weken op een tafel in de kleedkamer zag liggen, heb ik het ding maar ingepikt. Heel handig, zo’n klein apparaatje waar een behoorlijk geluid uit komt. Tenminste voor iemand wier gehoor niet optimaal ia door meerdere Walk- en Discmannen..

Geluidsexperts zullen vast zeggen dat het geluid beter kan. Maar ik koop al jaren geen vinyl meer, dus ik zal wel niet horen wat de muzikanten hebben bedoeld. En eerlijk gezegd denk ik soms te kunnen constateren dat het geluid van Spoitify via de iPod Touch wat te wensen overlaat. Wat kan het mij schelen- as ik meezing, hoor ik het toch niet.

4 gedachten over “Dag 5047: JBL Go3

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vind het een fijn ding. Daarom blijf ik ‘m gebruiken. En als Mika het huis ooit uit gaat, koop ik eentje,

   Reageren
 1. Myrna

  Ik heb deze ook. Helaas sinds ik m heb neemt Tyler m mee in de bus. Hij heeft geen speakers in deze bus dus met liefde mag hij m hebben.
  Werken zonder muziek doe ik m niet aan

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *