Dag 5058: Roos

Deze foto maakte ik gistermiddag. De zon scheen en het was voor de tijd van het jaar lekker warm. Dat ik zag dat er in de rozenstruik toch nog een fraaie roos tevoorschijn was gekomen, verbaasde me wel. De rest van e struik zag er namelijk zo florissant niet uit. Klaar om te worden gesnoeid.

Het is me trouwens opgevallen dat we geen bloemblaadjes meer hebben gevonden op het tuinpad. Er valt af en toe wel een roos uit elkaar, dat gaat nou eenmaal zo. Maar sinds we de Ring deurbel hebben, zie ik geen bloemblaadjes meer op plekken waar ik ze niet verwacht,

Jeetje, ik lijk Dexter wel. Die kon na het bestuderen van bloedspetters uitvogelen hoe een en ander was gebeurd. Zullen we het er maar op houden dat het allemaal toeval is? In ieder geval zijn we blij dat we nog even kunnen genieten vn een prachtige roos.

4 gedachten over “Dag 5058: Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *