Dag 5059: Herfst

De felle zon deed gewoon zeer an mijn ogen. Niet te geloven dat ik deze foto vanmiddag kon maken. Het is 14 oktober- dan verwacht je bladeren in herfstkleuren en niet zoveel groen. Er liggen wel bladeren op de grond die wat meer bij dit jaargetijde passen en ik denk dat ze afkomstig zijn van e enige struik die er zielig uitziet, een rhododendron.

We moeten maar van de voor- en achtertuin genieten nu het nog kan. Het ziet r allemaal nog goed uit, maar ik denk dat het op een gegeven moment el over is. Dan moet Ronald iedere dag bladeren opvegen en dan breekt de tijd aan dat er gesnoeid moet worden. Maar vooralsnog hebben e een prima nazomer. Het regent soms wel hoor en tussen de uren met veel zonneschijn zitten wel uren dat ik liever niet naar buiten ga,

2 gedachten over “Dag 5059: Herfst

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik hou wel van dit weer. Vanochtend has ik wel handschoenen aan moeten doen. Alleen jammer van de regen.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *