Dag 5062: Inktpatronen

Af en toe ben ik een beetje dom. Enkele ken geledenkocht ik een leuke roze vulpen, maar ik vergat om lintpatronen te betellen. Nu schrijf ik niet zoveel met de hand, maar op een gegeven moment is de bijgeleverde blauwe inkt natuurlijk wel op. Hiet in de buurt zijn geen ijkpatronen te koop. Niet bij de HEMA artikelen bij de supermarkt en zelfs niet bij de sigarenwinkel waar je ook schrijfgerei kunt aanschaffen.

Natuurlijk had ik aan Mika moeten vragen of hij tijdens zijn lunchpauze even bij een HEMA filiaal binnen wilde lopen om het daar voor me te halen. Uiteindelijk heb ik het maar online besteld. Eerst wilde ik gewone blauwe inktpatronen hebben, maar ik zag al snel dat ze ook een verpakking met tien doosjes in prachtige pastelkleuren verkopen.

Nu kan ik niet wachten tot de blauwe inkt op is. Maar eerst ga ik nadenken welke kleur ik dan ga gebruiken. En zou het niet leuk zijn om meerdere vulpennen te hebben, het liefst in de kleur van mijn favoriete ijkpatronen? Nee, daar ga ik niet aan beginnen. Geen nieuwe verzamelingen. meer. Maar misschien bestel ik toch maar een reserve vulpen. In het wit.

6 gedachten over “Dag 5062: Inktpatronen

 1. chucky1012

  Wat leuk en ik ben er zo benieuwd naar……
  Ik schreef heel lang geleden ook met een vulpen maar die lekte altijd.
  Kon er soms dan moeilijk mee schrijven.

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *