Dag 5064: #tbt #194

Op deze foto zie je BAM met zijn twee moeders. Zujun biologische mama, Heaven, staat links stoer te wezen en van mij zie je alleen mijn benen. De foto werd gemaak tijdens een bezoek aan de Loonse en Drunense duinen. We gingen daar wandelen met Heaven en een groot deel van haar kinderen.

Je kunt wel zien dat ze family van elkaar zijn. Xe zien er allebei indrukwekkend uit, maar vreemd genoeg besefte ik dat vroeger niet. VAM was mijn baby en ik snapte niet waarom mensen overstaken als wij aan kwamen kopen. Behalve oude vrouwen- die wilden hem meestal aaien.

Inmiddels leven ze niet meer, net als halfbroer Mattie, tante Angel en stiefvader Sparky. Gelukkig hebben mijn mannen en ik hele mooie herinneringen aan al die honden.

6 gedachten over “Dag 5064: #tbt #194

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *