Dag 5067: Lief

Als je iemand uitnodigt op een dag dat je toevallig verjaart, krijg je altijd de vraag wat je graag wilt hebben. Wat moet ik daar nou op antwoorden? Want ik heb al zoveel. Vrede op aarde, een wereld waarin het niet draait om macht of Jason Momoa?

Een zusje zei meteen dat ze een paar flessen bubbels mee zou nemen en de rest zal wel stilletjes gezucht hebben. Maar met lege handen kwamen ze natuurlijk niet. Waarmee ze me verblijdden zal ik binnenkort wel laten zien. Maar wat Apollo, Fluffy en Popje kregen zie je hierboven.

Ze krijgen heel vaak iets lekkers van een lieve tante die heel veel van honden houdt. Deze keer zat er een mooi blauw ballonnetje bij. Dat heb ik niet gegeven, want degene die erin hapt, krijgt de schrik van haar leven. Het was fijn dat ik erg verwend werd en dat de hondenkinderen ook iets kregen.

4 gedachten over “Dag 5067: Lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *