Dag 5068 : Attent

Ze zijn zo attent, die nestgenoten en hun wederhelften. Als ik zeg dat ik helemaal geen cadeautjes wil, krijg ik ze toch, Dan zeggen ze gewoon dat het nuttige dingen zijn. Alsof presentjes per definitie net nuttig zijn,Maar ik ben natuurlijk wel hartstikke blij met wat ze voor me mee hebben genomen.

Vandaag laat ik zien wat Charles en Sonja voor me meenamen. De zak kersenbonbons kwam wel met e waarschuwing net alles in een middag naar binnen te werken. Dat is trouwens best lastig, want ik ben gek op deze lekkernij. Van pure chocolade hou ik niet, behalve als het gevuld is met kersen en iets dat verdacht veel op likeur lijkt.

Mijn broertje schrijft zelf ook graag stukjes. Hij heeft geen blog, maar hij vertelt op Instagram over zijn vakanties, wandelevenementen, bezoeken aan goede restaurants en zijn werk. Hij weet dat ik aantekeningen maak als ik een idee heb over iets dat ik wil schrijven. Dus kreeg ik ook een mooi notitieboekje en een prachtige pen.

Hij weet dat ik het liefst met en BIC Cristal schrijf en toen vond hij een hele mooie uitvoering. Een fraaie mat metalen versie van mijn favoriete balpen. Die ontzettend fijn in de hand ligt en heerlijk schrijft. In de verpakking zaten ook nog eens twee vullingen. Morgen ga ik in mijn werkkamer eeen goed etuitje zoeken.

6 gedachten over “Dag 5068 : Attent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *