Dag 5069: Kaarsen

De kaarsen waren bijna op en daarom was ik zo blij met dit fijne cadeau. Goudkleurige en donkerblauwe- echt heel feestelijk. Gelukkig hoef ik voorlopig geen nieuwe te kopen, want hiermee kan ik wel een tijdje doen. Dat komt erg goed uit nu het zo vroeg donker is en het ook wat kouder wordt.

Dan heb ik graag kaarsen aan. Niet alleen eentje naast de foto van BAM, maar overal in de woonkamer die eigenlijk schreeuwt om een paar strategisch geplaatste lampen. Wat ik krijg steeds meer moeite met het duister. Opstaan gaat moeizaam nu het buiten aardedonker is.

Gelukkig gaat de klok zaterdagnacht weer een uurtje achteruit. Dat zal wel een week of wat helpen, maar het duurt toch nog wel even voordat ik wakker word met de zon op mijn gezicht. Wat verlang ik naar de dag dat ik om half acht buiten kan lopen. Het liefst met zonder jas.

6 gedachten over “Dag 5069: Kaarsen

  1. Myrna

    Ik hou van kaarsen. Mooi die blauwe en gouden.
    Ik heb elke dag kaarsen aan , het hele jaar door.
    Als ik lampen aan moet doen dan ook kaarsen

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *