Dag 5070: Tea Topics vraag 99

Het leven wordt een stuk leuker als je je zegeningen telt. Dat doe ik ook. Iedere dag. Zal ik eens opnoemen wat ik op een regenachtige dag als vandaag leuk heb gevonden? Dat ik nauwelijks gemerkt heb dat ik om kwart voor zeven de wekker uitdrukte en om kwart over acht pas wakker werd toen Mika naar de badkamer liep. Apollo die gewoon door bleef dutten terwijl ik enkele lampen aan deed. Mijn eerste vezelcapsule van de dag kon ik naar binnen werken met koude jus d’orange. Lekker wandelen en binnenkomen voordat het begon te regenen. Ontbijten met geroosterde boterhammen met roomboter en smeerkaas. Urenlang luisteren naar ouderwetse muziek van Dalida. Ontdekken dat Ronald twee chocoladerepen met butterscotch heeft besteld. Het verjaardagscadeau dat eindelijk bezorgd werd en zalig bleek te ruiken. Zien dat Mika zit te genieten van een voetbalwedstrijd. Hopelijk volgen er nog meer van dit soort dagen.

4 gedachten over “Dag 5070: Tea Topics vraag 99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *