Dag 5071: #tbt #195

Deze foto werd genomen tijdens Mika’s eerste vakantie zonder zijn ouders. Hij ging met een vriend naar Portugal en alleswerd geregeld door de moeder van die vriend. Toevallig kende Ronald haar nog van school, dus we vertrouwden erop dat alles in orde zou komen.

Toen de jongens vertrokken, waren de meisjes net een paar dagen bij ons. Dus was ik gelukkig flink afgeleid. We heugen af en toe een foto of filmpje toegestuurd en twee keer kreeg ik de vraag of ik nog wat geld over kon maken. Dat kon, want ik had net een erfenis gekregen.

Inmiddels is Mika al meerdere keren op vakantie gegaan. Toen hij met vrienden naar Mallorca ging, heb ik me wel zorgen gemaakt. Want er gebeuren daar af en toe verschrikkelijke dingen. En wat denk je van l die festivals waar hij naartoe gaat?

Hij heeft hele slechte herinneringen an een festival in de Kuip. Dat heeft hem een telefoon gekost, een vriend was werkelijk alles kwijt en eentje heeft zelfs klappen gehad. Laatst was er een feest met pleurisherrie waar doden waren gevallen. Die hadden de leeftijd van Bas en zijn jongere broertje. Toen maakte ik me ook zorgen.

Zelf heb ik altijd geluk gehad en is er mij nooit iets naars overkomen. Dt gun ik mijn Kinsd en zijn vrienden ook. Maar ja, wil ik dat hij in zijn vrije tijd alleen maar op zijn kamer zit te gamen en Netflixen? Natuurlijk niet. Maar ik vind het wel moeilijk om het los te laten.

2 gedachten over “Dag 5071: #tbt #195

  1. Myrna

    Zorgen maken blijven we doen hoe oud ze ook zijn.
    Gelukkig zijn ze verstandig en daar moeten we ons maar aan vast houden.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *