Dag 5072: Adventskalender 2023

Ondanks het feit dat ik een hekel heb aan de zogenaamde feestmaand, kijk ik dit jaar erg uit naar december. Dat komt omdat ik van Mika en Amy een gigantische adventskalender heb gekregen. Mika weet dat ik ervan hou en ik weet nu dat Amy ook dol is op adventskalenders.

Geen idee wat erin zit- ik vind het gewoon leuk om in december 24 dagen lang een cadeautje uit de verpakking te mogen peuteren. Al zit er strooigoed in! Of dagelijks een recept of zo. Inmiddels staat de kalender op de plek waar ik wel vaker zo’n fijn cadeau heb neergezet.

Nu kan ik sowieso niet lezen wat er op de verpakking staat, maar zelfs als ik dat wel kon, had ik dat niet gedaan. Kan je nagaan- ik ben al 62 en nog kijk ik reikhalzend uit naar het uitpakken van al die presentjes. Hoeveel nachtjes moet ik nog slapen voordat het december is?

2 gedachten over “Dag 5072: Adventskalender 2023

 1. chucky1012

  Ahhh zo lief.
  Nog iets meer dan een maand…..
  De klok een uurtje terug zetten want de eintertijd gaat in

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *