Dag 5073: Beeldje

Amy vond dat dit hondje een beetje op Apollo lijkt en daarom kreeg ik niet alleen een mooie adventskalender voor mijn verjaardag. Inderdaad, dit beeldje heeft wel wat weg van mijn grote jongen. Ho hij eruitzag toen hij jong wa, zal ik wel nooit te weten komen.

Dat is het enige nadeel van het adopteren van iets oudere honden. Op Facebook en Instagram heb ik wel foto’s gezien van mijn hondenkinderen toen ze wat jonger waren. Maar helaas geen puppyfoto’s. Ze zullen er wel beeldig uit hebben gezien, want ik heb nog nooit een lelijke pup gezien.

Zelfs rassen die ik niet erg aantrekkelijk vind, zien er schattig uit als ze erg jong zijn. Ze hebben altijd van die grote Puss-in-Boots ogen. Overigens kijk ik niet meer naar die oude foto’s, want ik word er verdrietig van. Zoals ze nu zijn, zijn ze perfect. Want ze zien er gelukkig uit.

Het is mar goed dat we bijzondere honden hebben. Ze hebben alledrie wel iets van bekende rashonden, maar het blijven toch straathonden. Dn kom ik ook niet in de verleiding om beeldjes te kopen die een beetje lijken o[ Apollo, Fluffy en Popje. Geen verzamelingen meer!

3 gedachten over “Dag 5073: Beeldje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *