Dag 5074: Ziek

Het schijnt te heersen, maar daar heb ik niet zoveel aan. Bij mij begon het gisteravond toen we naar de RWC2023 finale keken, Eerst rilde ik van de ou, daarna had ik het opeens warm. En ik heb me net zitten verheugen op een extra uur slapen., Helaas werd ik steeds wakker. Ronald heeft ochtenddienst en dus waren de meisjes om half zes al beneden.

Het was niet bepaald fijn, want meerdere keren renden ze blaffend naar her raam. Uiteindelijk heb ik een lichtje aan gedaan en gooide ik twee pijnstillers naar binnen. Toen heb ik nog een paar uur goed geslapen. Helaas deed alles pijn. Alsof ik gisteravond gerugbyd had. Natuurlijk heb ik wel een half uur met Apollo gewandeld,

Mika heeft Anti-grippine en een liter verse sinaasappelsap gekocht en toen ben ik weer verder gaan slapen, Omdat mijn hele lichaam pijn doet, besloot ik vandaag maar niet te bloggen. Dat komt wel weer als ik me beter voel. Voorlopig ga ik uitzieken n zelfs lezen kan ik niet. Ht komt vast wel goed.

6 gedachten over “Dag 5074: Ziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *