Dag 5076: Iets beter

Gisteren heb ik het grootste gedeelte van de dag voor pampus gelegen. Ht is namelijk geen kinderachtig griepje. Gelukkig had Mika pilletjes tegen griepverschijnselen voor me gehaald en toen ik in de loop van de avond opeens een verstopte neus had, vond ik zowaar een onaangebroken verstuiver met neusspray in een keukenkastje.

Tot mijn verbazing had ik die avond eindelijk weer eens trek. Dus reed Mika naar de Mac voor een burger. Het arme kind heeft er vreselijk voor in een file gestaan. We hebben gezellig aan tafel gegeten en we hadden een heel goed gesprek, Wat ben ik toch dankbaar voor dat kind. Ht liefst zou ik hem de hele dag knuffelen, maar dat lijkt me niet zo verstandig.

Niet dat het erg veel kwaad kn, wan ik heb het mee dat ik door hem aangestoken ben. Maar goed, vandaag gaat het al iets beter. Hoofdpijn en een lichte duizeligheid en ie snotneus, maar ik heb toch uren rechtop gezeten en gezellig geappt met vriendinnen en een tante. Het was best een goede dag.

8 gedachten over “Dag 5076: Iets beter

 1. chucky1012

  Het is niet niks om zo ziek te zijn.
  Wat lief van je zoon dat hij eten voor je gehaald had.
  Fijn en leuk dat je nu lekker op je gemak mensen kon bellen…..

  Beterschap en een fijne avond Xoxo

  Reageren
 2. Linda

  Heerlijk zo samen met Mika…hij zorgt goed voor z’n mama en daar door voel je je al iets beter. Hij heeft de goeie gene. 😉

  Reageren
 3. Myrna

  Wat heerlijk samen met Mika Maccie eten.
  Zo lief dat hij dat voor jullie is gaan halen.
  Je hebt zo’n goede band met je zoon.

  Reageren
 4. Pearl

  Tjonge, jullie ook al ziek?! Wij zijn ook 10 dagen goed ziek geweest, nu gelukkig hersteld. Wel wat minder qua conditie, maar dat komt wel weer. Hopelijk knap je ook gauw op

  Reageren
 5. Rona

  nou het heerst hoor, hoe gaat het vandaag, al ietsje beter ?
  van harte beterschap, en hoop dat je gauw weer iets laat horen van je..

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *