Dag 5080: #tbt #196


Mika had niet veel interesse in autorijlessen. Toen hij eenmaal had besloten het toch te willen, kam corona en was het even onmogelijk om les te nemen. Ongeveer een aar geleden kwam Amy in zijn leven. Zij had niet alleen een rijbewijs, maar ze had ook de auto van haar moeder tot haar beschikking. Gelukkig, want ze woont niet om de hoek.

Een paar welen later mocht Mika voor het eerst afrijden en hij slaagde tot ieders verbazing meteen. Met een bijdrage van zijn vader kwam er al snel een eigen auto. Inmiddels heb ik al meerdere keren bij hem in de auto gezeten. Hij doet het goed. Gelukkig heeft hij het gebrekkige ruimtelijk inzicht niet van mij.

De foto werd gemaakt in 2019. Zijn eerste bijles. De naam van e rijschool heb ik verwijderd, want hij is later overgestapt naar een andere. Eentje waar hij zijn kinderen ook naartoe zou sturen, zei hij. Een vriendin, een rijbewijs en een auto- de volgende stap zal ongetwijfeld komen. Nu zegt hij nog dat hij geen haast heeft, maar ik denk dat ik op een gegeven moment achterblijf met twee honden en een man.

7 gedachten over “Dag 5080: #tbt #196

    1. Pippi Bericht auteur

      Mijn moeder heeft vijf kinderen uit huis zien vertrekken, dus het moet mij ook lukken. En Mika is de helft van de week bij Amy, dus ik zal er wel aan wennen.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *