Dag 5083: Kringloopkoopjes (100)

We gingen samen naar een kringloopwinkel om iets te vinden waar we de as van Apollo in konden bewaren. Het lukte meteen en hij rust nu in een mooi houten kistje. Met Ronald winkelen is geen feest, want hij houdt er niet van. Hij pakt wat hij hebben wil en rent bijna naar de kassa.

Overigens is winkelen voor mij zo goed als onmogelijk, dus ik heb snel twee dingen uitgekozen die ik mooi vond: een groene glazen fles om takken of bloemen in te zetten en een matglazen vaas die ik al heb ingezet als bloempot. Of er melamine serviesgoed lag? Helaas kon ik dat niet zien.

7 gedachten over “Dag 5083: Kringloopkoopjes (100)

  1. Myrna

    Ik wou dat wij samen eens konden neuzen
    Ik heb geen geduld voor kringloopwinkels, het is zo mega druk daar. Jammer.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *