Dag 5084: Kerstmis 2023

December heb ik nooit een feestelijke maand gevonden en dit jaar heb ik er al helemaal geen zin in. De afgelopen weken waren zwaar en ik heb geen behoefte aan het soort gezelligheid waar veel mensen zo van houden. We gaan op 25 december net zoals iedereen gourmetten met de kinderen en we zullen de rest van de maand met de meisjes op de bank liggen.

Er zullen heus wel wat kleine presentjes uitgewisseld worden, maar we gaan het zeker niet overdrijven. En ik weet niet of ik wel zin heb in een feestelijk opgetuigde boom. Want ik voel me niet zo feestelijk omdat dit de eerste Kerst is sinds Apollo er niet meer is. Ronald laat de keuze aan mij, maar hij ziet niet op tegen het optuigen van een boom. Wellicht doen we het toch, want we hebben wel meer kinderen. Die het waarschijnlijk wel gezellig vinden.

7 gedachten over “Dag 5084: Kerstmis 2023

 1. Cindy

  Stomme maand, december “kijk ons eens allemaal zo gezellig kerst vieren met onze fantastische families” Maar ondertussen…
  Vind de verlichting wel erg leuk, dus heb een klein kerstboompje, en lichtjes her en der.
  Wellicht voor jullie ook fijn, toch lichtjes in de duisternis.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We hebben vandaag besloten dat de kerstboom toch van de zolder gehaald wordt. Want de lichtjes zijn gezellig en we denken dat Mika het heel fijn vindt. Dus voor hem gaan we volgende week aan de slag.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *