Dag 5120: Dansen

Natuurlijk een gepikte fopt

Vanochtend keek ik met mijn loep wat rond op Instagram. Daar zag ik een voor mij flink wazig filmpje van Marion Bloem. Ze stond te dansen in in wat waarschijnlijk de keuken was. Ze had er niet echt zin, want het was precies 14 maanden geleden dt zij haar man verloor. Maar van dansen wordt een pretstofje aangemaakt en daar had ze wel behoefte aan. Wat een goed actie van haar.

Toevallig was ik in mijn eentje in de woonkamer en zat ik toch te luisteren naar mijn favoriete afspeellijst. En zo stond ik een beetje te wiebeden op mijn kleppertjes, het speelgoed van de meisjes ontwijkend. De woorden dan maak je maar zin! schoten door mijn hoofd. Gisteren hadden we nog zitten lachen om een wel heel knullig dansje van Teflon Mark en ook David Beckham kan er weinig van, vind ik.

Gelukkig heb ik veel fijne disco tussen alle oud&fout nummers, dus het hupsen ging steeds beter. Maar ik heb het met met meer plezier gedaan. Overigens kn ik helemaal niet dansen. Wat Lisa Loring deed als Wednesday Addams krijg ik niet voor elkaar. Want ik ben helaas net zo lomp als Lurch. Kon ik maar zo bevallig stuiteren als Lukemindpower. Van zijn filmpjes woed ik altijd vrolijk.

Op de foto zie je een still uit een dik 20 jaar oud filmpje van de altijd anoniem gebleven Technoviking. Hopelijk kom ik hem nooit tegen in een donker steegje, want hij ziet er een beetje eng uit. Zijn moves zijnr wel heel flitsend. Ondanks het feit dat het net lijkt alsof zijn ingewanden naar buiten willen kruipen. Wel vreemd dat hij er zelf niet gelukkiger van schijnt te worden.

2 gedachten over “Dag 5120: Dansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *