Dag 5121: Review Scento Vanilla&Musk Hand Balm

Laatst werd ik rond middernacht wakker omdat de bovenkanten van mijn handen verschrikkelijk jeukten. Alhoewel ik nog steeds veel last heb van muggen waren er geen bultjes te bekennen. Zou het komen door die droge huid? Dus schuifelde ik naar de plek waar ik wel tien tubes handcrème heb liggen en ik smeerde mijn handen in en trok voor de zekerheid een paar lichtpaarse katoenen handschoenen aan.

Toen Ronald me de volgende ochtend zag, zei hij dat ik Michael Jackson wel leek. Wat kan mij het schelen- de crème was lekker ingetrokken. Nu smeer ol de hele dag door en ik ben van plan alle lege tubes aan het eind van het jaar te laten zien. In de Scento adventskalender die ik van Mika en Amy kreeg, zitten meerdere handcrèmes waaronder deze die lekker naar vanille en musk ruikt.

Deze kleine tube gaat straks in mijn handtas. Dan kan ik fijn smeren als ik onderweg ben. Naar de supermarkt of zo, want ik ga alleen nr buiten als het hoogstnoodzakelijk is. Het fijne van dit product is dat het niet vet is en snel intrekt. Maar toch ga ik eens kijken of ik ergens zwarte katoenen handschoenen kan vinden. Die passen net iets beter bij mijn outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *